Over ons

- Ja eeh, wie ben ik nou eigenlijk? -

Geschiedenis

In 2013 hebben een drietal die-hard Legofreaks de handen ineen geslagen, om te laten zien wat je met "basis" lego allemaal zelf kan maken. Naast de bekende (city) LEGOsets die in de winkel te koop zijn, is de combinatie van deze bestaande sets gecombineerd met onze zelfbouw dé formule van onze, succesvolle, bijdrage aan het event.

December 2017 hebben de Legofreaks voor het eerst een vrij-bouwen evenement georganiseerd. Vrij bouwen in een berg LEGOsteentjes van meer dan 100kg! En het was fantastisch.

 

Legofreaksfeest

Tijdens het Legofreaksfeest in maart 2018 heb ik namens de Legofreaks het vrij bouwen mogen begeleiden. We hebben genoten van het plezier, de creativiteit en gemoedelijke sfeer. Er werd ons veel gevraagd of we vaker evenementen met vrij bouwen kunnen organiseren. Zo is het idee van deze pagina ontstaan.

 

Crew

De Legofreaks blijven de Legofreaks. Zij gaan door met het bouwen van fantastische diorama’s en zijn de organisatoren van het Legofreaksfeest. Met plezier ben ik onderdeel van de crew tijdens markten en evenementen.

 

Feestjes begeleiden

Daarnaast is het aan mij de eer om de reputatie door te zetten maar onder onze eigen naam feestjes te organiseren.

Na vele jaren de vraag gehoord te hebben of we ook kinderfeestjes organiseren kunnen we nu met trots zeggen: JA! Wij organiseren ook kinderfeestjes!

 

Opleiding

Na het afronden van mijn SPW opleiding ben ik gaan werken in de gehandicaptenzorg.  Met verschillende doelgroepen heb ik de afgelopen 10 jaar ervaring opgedaan. Sinds dit jaar werk ik in de vakantie- en weekendopvang met kids met een beperking.

 

Kinderen

De allerleukste doelgroep blijft voor mij kinderen. Energiek, eerlijk en eigen. Ik hou er van. Met of zonder beperking. Zelf heb ik er twee. Lars van 4 en Joas van 1,5.

 

AFOL

Naast begeleider, mama en crew ben ik ook een echte AFOL. Voor iedereen die de afkorting nog niet kent... Adult Fan Of Lego. Hoe leuk is het dan dat ik mijn hobby met werk kan combineren! Het is voor mij nog wat zoeken om al mijn 'functies' te combineren maar aan passie en wil ontbreekt het niet.

 

Bouwen is een feestje

Met wat creativiteit, grafische skills, hulp van de Legofreaks en gebruik van de ruimte in 1001 Farmtoys maken we er écht een feestje van! Met Ayvaz, Cas, Brian, Tom, Jelle, Mike, Cill, Max, Sil, Myles en Gijs heb ik al leuke feestjes mogen vieren. Ik kijk uit naar de volgende feestjes.

 

- Margreet